det är inte bara fördelar med att vara svensk.

Det är så roligt att se hur vi reagerar i olika situationer. Vi "svenskar" som är så blyga och bara flyter med i livet. Vi tar livet enkelt och är inte ett dugg framåt. Denna gången säger jag inte alla men majoriteten i Sverige är inte framåt, utan håller sig gärna i bakgrunden och det är så vi svenskar är sedda som. Blyga, som håller sig i bakgrunden och blandar gärna inte i sig i konflikter.

Ibland är det jävligt bra, vi slipper krig, vi slipper hat och vi slipper helt enkelt problem. Dock uppskattar jag folk som är framåt, folk som inte bara sitter där i ett hörn och inte säger ett skit eller folk som håller inne med vad dem tycker. Ibland är det en fördel att vara invandrare och ha det där speciella "invandrarsättet" då de inte riktigt bryr sig vad folk tycker utan bara går in och kör sitt, kör sin grej och that´s it liksom.

Sen menar jag inte att när man kommer till ett nytt lag, ny arbetsplats eller ett nytt kompisgäng att man ska gå in och spela "allan-ballan" men ändå ha lite go i sig och komma in med självförtroende och veta att man är bra. För det är du, du är riktigt jävla bra. Dock är det svårt för de andra människorna att veta om du inte utmärker dig. Visa vad du går för, visa vad du står för och visa att du är du och du är riktigt jävla bra.

Nästan alltid är det fördelar med att vara svensk, men ibland måste vi släppa loss lite.


Kommentarer
Tess säger:

VISSTE DU ATT DU DAGLIGEN ANDAS IN RUNT 1 LITER AV ANDRA FISAR..

Kika gärna in på min nu aktiva blogg , med nya dagliga uppdateringar! Här hittar du bland annat Humor , Kluriga gåtor , Inredning & Onödigt vetande Men så intressant!

2013-10-14 | 10:48:48
Bloggadress: http://tessvonolsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback