Hårdare straff minskar brottsligheten.

Jag är nästan säker. Att veta att ett mord på en annan människa ger några enstaka år i fängelse får mig att se mörker. Att veta att en våldtäkt, som verkligen skadat en annan människa för livet ibland bara kan ge ungdomsvård är avskyvärt och att veta att flera som begår brott dagligen lever fria där ute. Det är förskräckligt, vårt rättssystem är förjävligt och det kan gå riktigt jävla illa för vårt land om vi inte tar itu med brottsligheten i tid.
 
Ibland blir man rädd, rädd för att gå själv när det är mörkt, rädd för att gå i vissa städer överhuvudtaget, rädd att något skulle hända en och de skyldiga blir friade, för det händer allt för ofta. "Kumlamannen" som utnyttjade över 20 barn i åldern 11-14 dömdes till 2 års fängelse, kan ni fatta, 2 JÄVLA ÅR? 2 år av ens liv, det är ju förhelvete ingenting! Han utnyttjade en flicka i 13 års åldern så pass att hon tog sitt eget liv och han ska sitta i fängelse i 2 år? Du kan mörda din flickvän och få 4-5 års fängelse. Du och din kompis kan mörda en annan människa men de kan inte döma någon av er för mord för de vet inte vem som avlöste de avgörande slaget. Döm förhelvete båda till livstid!!! Det är helt sjukt att man mår riktigt illa. Det är så patetiskt och alla människor vet om det men ändå tar vi inte tag i saker, vi gör inte saker bättre utan vi snackar mest om att vi SKA göra allting bättre.
 
Kom igen nu Sverige, inskaffar vi hårdare straff kommer brottsligheten minskar med många procent.

Kommentarer
Josefine Anerland säger:

Det är sjukt att man inte ska våga gå ut utan att riskera att bli förföljd, våldtagen, nerslagen, rånad eller mördad. Det är sjukt att vårt rättssystem låter skyldiga män/kvinnor gå fria trots att de förtjänar att dö plågsamt. Det är helt sjukt att dem släpper de skyldiga fria och ger dem chansen att göra samma sak over and over and over again. Vårt rättssystem äcklar mig.

Svar: mm, verkligen, det är förjävligt!! och det värsta är att det inte blir bättre heller, snarare tvärtom. hemskt. Kram
Ida Andersson

2013-11-26 | 07:53:48
Bloggadress: http://josefineanerland.blogg.se/
♣ Ida - Hon som föddes med LKG säger:

Så sjukt egentligen. Och tjejer blir våldtagna och då är det tjejens fel för att hon har gått klädd på ett visst sätt, inte sagt nej tillräckligt, går på ett visst sätt eller liknande. Så sjukt stört.

Svar: Verkligen, hemskt..
Ida Andersson

2013-11-26 | 20:30:27
Bloggadress: http://idahtt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback