Vad är normalt?

"Det finns inget som heter normalt" - det är den nya sidan många ser på det och stora diskussioner kring de ämnet. Jag kan till viss del hålla med om att det inte finns något som heter normalt för man kan göra som man vill, se ut som man vill och vara den man själv vill vara utan att det är konstigt. Men just definitionen av att "något är normalt" måste ju finnas. Jag anser att det som är normalt är de som dem flesta har, de flesta bär eller hur de flesta ser ut. Men sen är det verkligen inget fel att bära något annat, göra något annat eller se ut på något annat sätt. 
 
Många tror att det inte finns något som heter normalt för man ska kunna vara precis som man vill, likaså att killar ska kunna bära klänning och det inte ska vara onormalt, men det är det ju. Det är ju onormalt att en kille bär klänning och det kommer de förmodligen alltid vara. Men sen att det är fel, det är helt och hållet upp till personen som bär det. Trivs personen med det, så visst, bär det. Men kom sen aldrig och säg att det är normalt.
 
Jag kanske inte skulle vela påstå att jag är normal i alla lägen, jag säger vad jag tycker och tänker utan att ibland tänka mig för och det är rätt onormalt. Jag tycker inte folk vågar stå för sina åsikter speciellt mycket i dagens samhälle, utan det handlar liksom att hänga med och smälta med. Jag avskyr det och kan gärna vara onormal. Jag är nog normal på många sätt och onormal på vissa andra. Men att det inte finns något som heter normalt, de är ju faktiskt bara en lögn. Det finns visst något som heter normalt och det är de majoriteten gör, vad majoriteten bär för kläder och vad majoriteten gillar.
 
"Sometimes I pretend to be normal. But I gets boring, so I gets back to being me."
 
 
 

Kommentarer
Viktoria Eriksson säger:

Bra text! :D

SV: Tack så mycket! dsm <3

Svar: Tack så mycket! :)
Ida Andersson

2013-11-04 | 06:27:55
Bloggadress: http://vickons.blogg.se/
Josefine Anerland säger:

Mycket bra inlägg! Man behöver aldrig vara 'normal' om man inte passa där och man ska inte vara rädd för att sticka ut!

Svar: Precis. Håller med dig till 100%! Kram
Ida Andersson

2013-11-04 | 07:01:57
Bloggadress: http://josefineanerland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback