Att något så litet kan betyda så mycket.

Att bara jaga en fotboll, att bara sparka på en boll och träffa ett skit stort mål eller att bara höra massa gnäll från alla olika håll. Visst - till stor del går fotboll ut på att springa efter en boll, göra mål i detta allt för stora mål som man ofta missar för man tar i för kung och fosterland och visst 'är det gnäll från både lagkamrater, motståndare, domare, tränare och till och med publiken - men det är ju så fotboll ska vara och så enkelt som det låter är det faktiskt inte.
 
Det krävs träning, oerhört mycket träning för att nå toppen och det är få människor som orkar lägga ner tiden och orken på att träna så mycket, men de människor som gör de, de människor beundrar jag.
 
Att spela damfotboll är en stor skillnad jämfört med herrfotboll - Herrfotbollen har alltid prioriterats först oavsett. Att man inte har linjedomare i division 2 medan man har linjedomare i division 6 i herrfotboll är fruktansvärt. Att lägga ner sitt liv i damfotboll är inte många som gör - du kan nästan aldrig leva på din fotboll, självklart finns det undantag men på allsvensk nivå är lönen inte tillräcklig för att klara sig då du kan leva livet på din lön i divison 2 i herr fotbollsspelare.
Jag tycker det är absurt och riktigt tråkigt men sånt är livet, allting kan inte vara rättvist- men det jag kommer stå fast vid det är att en människa som inte har känt på denna otroliga sport har missat FÖR mycket i sitt liv. Att jaga en boll, att sparka på en fotboll, att träffa ett skit stort mål och höra allt gnäll - ja faktiskt, är det helt jävla underbart!!

 
 
 
 
 

Kommentarer
Anonym säger:

Var har du fått bilderna ifrån?

2013-09-13 | 18:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback